COP 10 per nacht
COP 10 per nacht
Hostal Ciudad de Segorbe, Salento, Colombia

Hostal Ciudad de Segorbe

Salento, Colombia - Calle 5 No 4 - 06

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Hostel

In het hart van Salento Colombia kunt u de Ciudad de Segorbe Hostel, Bed and Breakfast te vinden; in deze Paisa stijl huis, met de typische architectuur van de koffie regio, zult u deze prachtige plek te vinden, met acht stijlvolle comfortabele kamers, elk met een eigen badkamer en wifi. Eén van deze aangepast voor gehandicapten toegang met brede doorgangen. De woning heeft een prachtig uitzicht op de Colombiaanse Andes, een grote binnenplaats, omringd door bloemen. Er is een moderne woonkamer voor de gasten met muziek, boeken ruilen en bordspellen.

 • Hostal Ciudad de Segorbe, Salento, Colombia, Colombia hostels en hotels
 • Hostal Ciudad de Segorbe, Salento, Colombia, Hoogwaardige vakanties in Salento
De ruimte
 • Eigendom type: Hostel
 • Hostel kamers / eenheden: 8
 • Bouwjaar: 1915
 • Gerenoveerd: 2009
Hostel accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: COP 10 (Colombian Peso)

Double Quad Twin
 • Inchecken na: 3:00pm
 • Bekijk het eerder: 11:00am

Hostel voorzieningen

Leeftijdsbeperkingen Ontbijt Gameroom Gay friendly Handicap toegang Wasserij / valet service linnen inbegrepen Multi-lingual personeel Parkeren (gratis) Huisdieren niet toegestaan ​​ Roken niet toegestaan ​​ Taxi Tour / sightseeing bijstand WIFI ( gratis)

Voorzieningen op de kamer

  Kamers voor één of meer mensen met een eigen badkamer en warm water.
  Gezond ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.
  Ontvangst met Engels gesproken personeel
  Dagelijkse schoonmaakservice inbegrepen in de prijs van de kamer
  Koffiebar
  Wasservice (tegen betaling)
  WIFI internet
  Board Games

  Informatie over excursies naar: Wandelpaden op de National Snow Park in Salento met Salento Wandelaars, Panaca. De koffie park, traditionele koffie boerderijen, Ecologische tours, Fietstochten Botanische Tuin en vlinder heiligdom (Acaime), Quimbayais museum. Enz.

Balkons Koffie / suite Handicap faciliteiten Maid service dagelijks Rookvrije kamers Eigen badkamer WIFI


Buurt
Points of interest
 • Valle de Cocora 10 Km
 • Salento centrale plein 100 meter
 • Coffee Farms Tours 1 km

Beleid
Prijs details

COP 10 - 54 per nacht (Colombian Peso)

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, kunnen aanbetalingen niet worden gerestitueerd.

TERMEN EN VOORWAARDEN:

Uw reservering (& quot; boekingsbevestiging & quot;) een juridisch bindend contract tussen u en Tune Hotels inhouden, en moeten verder worden aangevuld met de interne regels en voorschriften die specifiek gelden voor het hotel waar u uw verblijf hebt geboekt.

ALGEMENE VOORWAARDEN

• U kunt het hostel niet gebruiken voor commerciële doeleinden.
• Klanten zijn verplicht om zich te gedragen op een redelijke en verantwoorde wijze te allen tijde bij over Hostel eigendom en mag niet handelen op een manier die andere gasten kunnen verstoren. Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot een klant wordt gevraagd om het hostel in welk geval alle verschuldigde bedragen onmiddellijk opeisbaar worden zal vertrekken.
• Het hostel is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel, diefstal, verlies of schade aan persoonlijke bezittingen Gasten die zijn uitgezet zullen geen restitutie ontvangen.
• De gasten wordt verwacht dat het hostel te vergoeden voor schade veroorzaakt door ongepast gedrag.
• Ongepast gedrag zal resulteren in uitzetting uit het pand met geen restitutie.
• Om veiligheidsredenen een aantal gemeenschappelijke ruimtes zijn onder videobewaking.
• ROKEN / ALCOHOL / DRUGS / WAPENS: Roken is niet binnen het terrein toegelaten. Elke gast gevonden roken binnen het gebouw zal worden gevraagd om het pand onmiddellijk te verlaten en zal een vergoeding ontvangen.
• Het consumeren van alcohol of drugs op het terrein is strikt verboden.
• De directie behoudt zich het recht voor om alcohol of drugs gevonden op het terrein in beslag. Het management kan bieden gasten de mogelijkheid om hun eigen alcohol op enige gemeenschappelijke ruimtes consumeren en heeft ook het recht om te weigeren dat te allen tijde
• Het is verboden om wapens van welke aard dan ook in het hostel te brengen.

Een overtreding van de bovenstaande regels zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van ingezetenschap .Management heeft het recht om toegang te weigeren.

Check-in en check-out:

Onze check-in: de tijd is vanaf 03:00. geldig legitimatiebewijs is een vereiste. Wij accepteren een paspoort voor niet-Colombiaanse burgers en foto-ID voor Colombianen. Het management kan verzoeken om aanvullende informatie zoals vereist, woonhuizen. Check out: is door 11:00. Alle kamers zijn vooraf te betalen door 11:00. Over holding is niet toegestaan. Als je check-out buiten de gestelde tijd in het hostel, het hostel behoudt zich het recht voor om zonder verdere kennisgeving aan u, om u in rekening een extra één (1) verblijf nacht tegen de dan geldende prijs of verwijderen van uw spullen in de bagageruimte faciliteit en weigeren u verdere toegang tot de ruimte. Het hostel is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw bezittingen als gevolg van de actie (s) genomen. Vroege of late check-in / check-outs kunnen worden aangevraagd en we zullen proberen om uw wensen tegemoet te komen maar we dit niet kunnen garanderen. Op afspraak we zijn blij om uw bagage op te slaan.  

Parkeergelegenheid
we hebben 2 gratis parkeren in het hostel; je nodig hebt om van tevoren bellen om uw parkeerplaats reserveren. Wie het eerst komt het eerst maalt. Er is net zo goed op straat parkeren op basis van beschikbaarheid.

Ontbijt
Gratis dagelijks ontbijt wordt vers bereid en geserveerd op de binnentuin van 07:00 tot 09:00.

Kamers
Wij bieden een scala aan kamertypes eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, tweepersoonskamers en Meerdere kamers (triple, quad of familie 5 bedden kamer). Moet u contact met ons naar onze kamer beschikbaarheid controleren. we kunnen geen extra bedden te leveren.

Kinderen: Deze woning heeft AGE BEPERKING: Wij zijn blij met goed opgevoede kinderen van 12 jaar tot. Kinderen in de leeftijd van 12-17 kan niet verblijven in het Hostel, tenzij vergezeld door een volwassene ten minste 18 jaar.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bagage-opslag Bagage-opslag is alleen beschikbaar voor gasten die verblijven momenteel met het hostel om hun bagage of andere persoonlijke bezittingen op te slaan voor de check-in of na de check-out, naar keuze van de Hostel. U gebruikt het Hostel bagagedepot op eigen risico. Het hostel is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bagage, de inhoud van het prospectus of uw persoonlijke bezittingen (inclusief eventuele waardevolle spullen, zelfs als we de hoogte zijn gebracht) tijdens de opslag of tijdens het desinvesteringsproces echter veroorzaakt en u hierbij loslaat Ciudad de Segorbe Hostel van enige aansprakelijkheid met betrekking tot deze

Annuleringsvoorwaarden
In het ongelukkige geval dat u uw boeking te annuleren, neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch ons. We zullen bevestigen via e-mail. U hebt een schriftelijke bevestiging van Hostal Ciudad de Segorbe dat wij uw verzoek tot annulering hebben ontvangen. Als we u geen contact per kerende post wij begrijpen dat u ervan uitgaan dat wij uw bericht hebben ontvangen.

Annuleringen van 31 dagen of meer van de dag van aankomst: er is een $ 20 USD administratiekosten.
Annuleringen tussen 30 en 8 dagen: 80% boete van het tarief per kamer geannuleerd.
Annulering 7 dagen of minder vanaf de dag van aankomst en NO SHOW: 100% Rate

Plaats - Hostel

Calle 5 No 4 - 06
Salento
Quindío (Departamento del Quindío)
Colombia 

Breedtegraad: 4.63899, Lengtegraad: -75.57041

Hoe daar te komen

Vanaf Armenië naar Salento
U kunt de bus nemen op het busstation, de schema's zijn van 06:00 tot 08:00, elke 20 minuten. Het duurt 1 uur naar Salento te krijgen, en op uw weg hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. Als je aankomt op de luchthaven Armenië kunt u een taxi nemen naar de terminal en neem vervolgens de bus naar Salento. . Wilt u direct een taxi nemen vanaf het vliegveld naar Salento duurt 45 minuten.
Van Pereira naar Salento
Er zijn 3 bustijden overdag op weekdagen verlaten van de terminal naar Salento: 06:00, 13:00 en de laatste om 16:30 (je moet schema bekijkt). Weekends en feestdagen de bus tijdschema is elk uur 6:00-05:00. U kunt ook een taxi nemen vanaf het vliegveld naar Salento. die ongeveer een 1 uur, of de terminal. Als je nodig hebt we het vervoer voor u vanaf de luchthavens naar Salento kan regelen. Wij kunnen ook zorgen voor vervoer van Salento naar de luchthavens en terminals in Armenië en Pereira, elke keer dat je nodig hebt.

TERMEN EN VOORWAARDEN:

Uw reservering (& quot; boekingsbevestiging & quot;) een juridisch bindend contract tussen u en Tune Hotels inhouden, en moeten verder worden aangevuld met de interne regels en voorschriften die specifiek gelden voor het hotel waar u uw verblijf hebt geboekt.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  U kunt het hostel niet gebruiken voor commerciële doeleinden.
  Klanten zijn verplicht om zich te gedragen op een redelijke en verantwoorde wijze te allen tijde bij over Hostel eigendom en mag niet handelen op een manier die andere gasten kunnen verstoren. Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot een klant wordt gevraagd om het hostel in welk geval alle verschuldigde bedragen onmiddellijk opeisbaar worden zal vertrekken.
  Het hostel is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel, diefstal, verlies of schade aan persoonlijke bezittingen Gasten die zijn uitgezet zullen geen restitutie ontvangen.
  De gasten wordt verwacht dat het hostel te vergoeden voor schade veroorzaakt door ongepast gedrag.
  Ongepast gedrag zal resulteren in uitzetting uit het pand met geen restitutie.
  Om veiligheidsredenen een aantal gemeenschappelijke ruimtes zijn onder videobewaking.
  ROKEN / ALCOHOL / DRUGS / WAPENS: Roken is niet binnen het terrein toegelaten. Elke gast gevonden roken binnen het gebouw zal worden gevraagd om het pand onmiddellijk te verlaten en zal een vergoeding ontvangen.
  Het consumeren van alcohol of drugs op het terrein is strikt verboden.
  De directie behoudt zich het recht voor om alcohol of drugs gevonden op het terrein in beslag. Het management kan bieden gasten de mogelijkheid om hun eigen alcohol op enige gemeenschappelijke ruimtes consumeren en heeft ook het recht om te weigeren dat te allen tijde
  Het is verboden om wapens van welke aard dan ook in het hostel te brengen.

Een overtreding van de bovenstaande regels zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van ingezetenschap . Management heeft het recht om toegang te weigeren.

Check-in en check-out:

Onze check-in: de tijd is vanaf 03:00. geldig legitimatiebewijs is een vereiste. Wij accepteren een paspoort voor niet-Colombiaanse burgers en foto-ID voor Colombianen. Het management kan verzoeken om aanvullende informatie zoals vereist, woonhuizen. Check out: is door 11:00. Alle kamers zijn vooraf te betalen door 11:00. Over holding is niet toegestaan. Als je check-out buiten de gestelde tijd in het hostel, het hostel behoudt zich het recht voor om zonder verdere kennisgeving aan u, om u in rekening een extra één (1) verblijf nacht tegen de dan geldende prijs of verwijderen van uw spullen in de bagageruimte faciliteit en weigeren u verdere toegang tot de ruimte. Het hostel is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw bezittingen als gevolg van de actie (s) genomen. Vroege of late check-in / check-outs kunnen worden aangevraagd en we zullen proberen om uw wensen tegemoet te komen maar we dit niet kunnen garanderen. Op afspraak we zijn blij om uw bagage op te slaan.  

Parkeergelegenheid
we hebben 2 gratis parkeren in het hostel; je nodig hebt om van tevoren bellen om uw parkeerplaats reserveren. Wie het eerst komt het eerst maalt. Er is net zo goed op straat parkeren op basis van beschikbaarheid.

Ontbijt
Gratis dagelijks ontbijt wordt vers bereid en geserveerd op de binnentuin van 07:00 tot 09:00.

Kamers
Wij bieden een scala aan kamertypes eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, tweepersoonskamers en Meerdere kamers (triple, quad of familie 5 bedden kamer). Moet u contact met ons naar onze kamer beschikbaarheid controleren. we kunnen geen extra bedden te leveren.

Kinderen: Deze woning heeft AGE BEPERKING: Wij zijn blij met goed opgevoede kinderen van 12 jaar tot. Kinderen in de leeftijd van 12-17 kan niet verblijven in het Hostel, tenzij vergezeld door een volwassene ten minste 18 jaar.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bagage-opslag Bagage-opslag is alleen beschikbaar voor gasten die verblijven momenteel met het hostel om hun bagage of andere persoonlijke bezittingen op te slaan voor de check-in of na de check-out, naar keuze van de Hostel. U gebruikt het Hostel bagagedepot op eigen risico. Het hostel is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bagage, de inhoud van het prospectus of uw persoonlijke bezittingen (inclusief eventuele waardevolle spullen, zelfs als we de hoogte zijn gebracht) tijdens de opslag of tijdens het desinvesteringsproces echter veroorzaakt en u hierbij loslaat Ciudad de Segorbe Hostel van enige aansprakelijkheid met betrekking tot deze

Annuleringsvoorwaarden
In het ongelukkige geval dat u uw boeking te annuleren, neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch ons. We zullen bevestigen via e-mail. U hebt een schriftelijke bevestiging van Hostal Ciudad de Segorbe dat wij uw verzoek tot annulering hebben ontvangen. Als we u geen contact per kerende post wij begrijpen dat u ervan uitgaan dat wij uw bericht hebben ontvangen.

Annuleringen van 31 dagen of meer van de dag van aankomst: er is een $ 20 USD administratiekosten.
Annuleringen tussen 30 en 8 dagen: 80% boete van het tarief per kamer geannuleerd.
Annulering 7 dagen of minder vanaf de dag van aankomst en NO SHOW: 100% Rate

Dichtstbijzijnde luchthaven: Naar de Ciudad de Segorbe Hostel, Bed and Breakfast in Salento Colombia moet je op Bogotá, Manizales, Medellín, Cartagena of Cali te krijgen, dan kunt u aankomen op Pereira of Armenië per vliegtuig, auto of bus - en vanaf daar de weg naar Sal