COP 17,000 per nacht
COP 17,000 per nacht
Palm Tree Hostel Medellin, Medellin, Colombia

Palm Tree Hostel Medellin

Medellín, Colombia - Carrera 67 N° 48 D- 63
5.0   

3 Totale beoordelingen

  • Opmerkelijk schoon
  • Zeer veilige omgeving
  • Beste waarde
Schrijf een recensie

Meest recente beoordeling

If you stay at this Colombian owned hostel you will experience the real Medellin. ... If you stay at this Colombian owned hostel you will experience the real Medellin. Palm Tree is the first hostel that opened in Medellin.
For many years Palm Tree Hostel offer travelers a very welcoming place with a family ambience, economical rates and ...

Beschrijving - Hostel

PALMBOOM HOSTEL MEDELLIN
Colombiaanse Owned -
Palm Tree is het eerste hostel in Medellin.
Al vele jaren Palm Tree Hostel bieden reizigers een zeer gastvrije plek met een huiselijke sfeer, voordelige tarieven en veel informatie over Medellin en Colombia.
Wij zijn gevestigd in een centrale omgeving, op slechts een paar straten van het stadscentrum. Diverse buslijnen en het metrostation passeert in de buurt. Omgeven door een rustige, comfortabele en veilige sfeer.

Hostel Services
* 24 uur bemand kantoor * GRATIS ONTBIJT, Palm Tree is blij om u uit te nodigen voor het ontbijt ... U mag 2 eieren en 2 sneetjes brood per dag, Denk aan de koffie is gratis. * GRATIS koffie de hele dag * gratis internetverbinding. * Gratis Wi-Fi * Reserveringen voor alle hostels in Colombia. * Uitstekende reisinformatie .* slaapzalen en prive-kamers. * Linnen inbegrepen * Warme douches 24 uur. * Wasservice. * Bar * Boek uitwisseling. * Gratis Fiets Diensten * TV-kabel met 100 kanalen en gratis dvd-films. * We hebben ook veel hangmatten om te relaxen. * GRATIS BBQ op vrijdag. * Volledig ingerichte keuken met alles wat je nodig hebt. * Gratis zak opslag.

* 3 blokken afstand van het SURAMERICANA Metro Station * Al vele jaren geven aan de reizigers een zeer gastvrije plek, familie ambient, voordelige tarieven en volledige informatie over Medellin en Colombia * De routes van de bussen en de metro station, waardoor de mobiliteit tussen de Hostel en andere plaatsen in de stad zijn eenvoudig, goedkoop en veilig.

Palm Tree is een hostel met de warmte van thuis. Vindt u een rustige, schone en goedkope hostel.

Ons doel is om uw verblijf in Medellin een onvergetelijke ervaring.

Palm Tree Hotel Medellin
Carrera 67 nr. 48 D-63, wijk Zuid-Amerika, Medellin - Colombia
3 blokken afstand van het Zuid-Amerikaanse Metro Station

  • Palm Tree Hostel Medellin, Medellin, Colombia, Colombia hostels en hotels
  • Palm Tree Hostel Medellin, Medellin, Colombia, Meer hostels op meer locaties in Medellin
De ruimte
  • Eigendom type: Hostel
  • Openbare classificatie: 5
Hostel accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: COP 17,000 (Colombian Peso)

Dubbel Mixed Dorm Mixed Dorm Hostel Medellin Single Standaard
  • Inchecken na: noon
  • Bekijk het eerder: 11:30am

Hostel voorzieningen

* GRATIS ONTBIJT, Palm Tree is blij om u uit te nodigen voor het ontbijt ... U mag 2 eieren en 2 sneetjes brood per dag, Denk aan de koffie is gratis.
* GRATIS BBQ op vrijdag.
 * Gratis koffie

24 uur bemand kantoor Barbecue Bag Opslag Book Exchange Boekingen voor alle hostels in Colombia TV DVD slaapzalen voordelige tarieven Gratis BBQ elke vrijdag Gratis Koffie Gratis Internet Services Gratis Wi-Fi Gratis ontbijt Gratis films Score keuken Hangmatten Warme douches 24 uur Wasserette Linen Included Lokale dringt Prive kamers tv-kamer Toeristische info (Colombia en Medellin) fietsverhuur

Voorzieningen op de kamer

Prive-kamers (economische):
Alle zijn voorzien van comfortabele matrassen, vier kussens handdoeken en al het beddengoed moet u

slaapzalen (economische).:
Alle zijn voorzien van comfortabele matrassen, twee kussens, handdoeken en al het beddengoed u nodig heeft.


Buurt

Bevonden zich in een centrale ruimte, slechts een paar straten van het centrum.

Gelegen in de buurt van het stadion en een grote sportcentrum.

wij zijn een paar blokken van de universiteiten, theaters, het Convention Center "Plaza Mayor", supermarkten Exito, Carrefour en Makro, winkelcentra, bioscopen, fietsroutes en nog veel meer ..


Eten en drinken
Uit eten
"Exito Colombia" Supermarkt
We zijn achter de "Exito Colombia" supermarkt
Supermarkt MAKRO
Wij zijn een paar Minuten van MAKRO la 65
Carrefour supermarkt
Wij zijn een paar Minuten van Carrefour supermarkt

Beleid
Prijs details

COP 17,000 per nacht (Colombian Peso)

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, kunnen aanbetalingen niet worden gerestitueerd.

Wij accepteren alleen cash.

Plaats - Hostel

Carrera 67 N° 48 D- 63
Medellín
Antioquia (Departamento de Antioquia)
Colombia  00000

Breedtegraad: 6.28394, Lengtegraad: -75.573

Hoe daar te komen

HOE KUNT U ONS

3 blokken afstand van het SURAMERICANA Metro Station Van daar, net vragen waar de Exito is, ga naar de achterkant van de supermarkt en u vindt ons ... We zijn achter de "Exito Colombia" supermarkt ... Het is het oranje huis met veel vlaggen in de ramen, maar geen teken ... Kom en bezoek ons. U bent van harte welkom ...

Vanaf terminal Norte (busstation)
* Neem de metro. De noordelijke terminal is direct naast het metrostation CARIBE. Vanaf daar haar 1. 300 pesos elk een, en stopt het metrostation SURAMERICANA en het hostel is een 3 BLOCK lopen van daar ...
* De taxi vanaf terminal Norte het rond 5. 000 dollar pesos, Vertel de chauffeur te nemen "La Avenida Colombia en ga naar de achterkant van de supermarkt Exito de Colombia
Vanaf terminal de Sur (busstation)
* Neem de metro. Het zuiden terminal is in de buurt van het metrostation TOWN. Vanaf daar haar 1. 300 pesos elk een, en stopt het metrostation SURAMERICANA en het hostel is een 3 BLOCK lopen van daar ...
* De taxi is het ongeveer 7. 000 dollar pesos, Vertel de chauffeur te nemen "La 65 en La Avenida Colombia en ga naar de achterkant van de supermarkt Exito de Colombia"
Vanaf Rionegro luchthaven "belangrijkste internationale luchthaven Medellin's" "JOSE MARIA CORDOBA"
* Neem een bus naar het centrum, wij zijn een paar straten van het centrum van de kosten die het het $ 5. 000 pesos. Van daaruit kun je de vangst van de meter van het station Park Berrio naar Zuid-Amerika ($ 1300 pesos) of een taxi nemen .... kosten 3. 600 pesos (minimum).
* Neem een taxi op uw eigen directe naar hostel .... kost 45. 000 dollar pesos
* Neem een gedeelde taxi naar San Diego .... kosten 11. 000. Dan moet je naar een andere taxi kost je 4. 500 pesos naar het hostel of neem de metro station Exposiciones. Vanaf daar haar 1. 300 pesos elk een, en stopt het metrostation SURAMERICANA en het hostel is een 3 BLOCK lopen van daar ...

Van lokale City Airport (de plaatselijke City Airport is geschikt voor vluchten van en naar de Pacifische kust en koffie regio als Manizales)
Naast het zuidelijke busstation. Beste manier is om een taxi nemen. De taxi is het ongeveer 7. 000 dollar pesos, Vertel de chauffeur te nemen "La 65 en La Avenida Colombia en ga naar de achterkant van de supermarkt Exito de Colombia"