$10 po noći
$10 po noći
Waypoint Hostel, Medellin, Colombia

Waypoint Hostel

Medellín, Colombia - Carrera 48B # 10 Sur - 08 Barrio La Aguacatala 2, -
3.4   

Pročitajte 1 recenziju

 • Izuzetno siguran
 • Superior položaj
 • Dobre sobe
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

inconsistent and annoting ... My Name is Gus, and I believe I can give faith of a pretty accurate description of this place, which goes as recently as the middle of February of 2014.
This small place, which is being advertised as “hostel”, is not more that a big old ...

Opis - Hostel

Putne točke je hostel smješten u Medellin u mirnom susjedstvu okružen zelenim površinama i sa svim potrebnim sadržajima kako bi Vaš boravak u nezaboravan doživljaj. U hostelu se nalazi u La Aguacatala susjedstvu, u mirnoj zoni El Poblado, samo jedan blok udaljena od EAFIT Sveučilišta, tri bloka od stanice Aguacatala Metro i dva bloka od Avenida Las Vegas, to je mjesto je jedinstven i blizu sve.

Naš self-catering kuhinje u potpunosti je opremljena sa svim što vam je potrebno. Tu je Wi-Fi sve oko kuće i stolna računala za pristup Internetu. Opuštanje TV soba sa DVD playerom i udoban kauč i dimova

. Također nudimo veliki blagovaonom, BBQ i viseća područja u blizini naše lijepo osvježavajući bazen, samo savršena alternativa u skladu s vremenskim grada.

 • Waypoint Hostel, Medellin, Colombia, Colombia hostela i hotela
 • Waypoint Hostel, Medellin, Colombia, Popustne ponude u Medellin
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 24
 • Godina izgradnje: 2009
 • Renovirana: 2010
 • Javna klasifikacija: 5
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: $10

Spavaonica Mixed spavaonica Standardno Twin
 • Prijavite se nakon: 3:00pm
 • Pogledajte prije: 11:00am

Hostel sadržaji

24-h ispred desk BBQ područje kuhala Računala Dorms i privatne sobe Besplatna kava gay friendly Hammocks Korisni govore engleski osoblje Vruća voda Praona / sobar usluga Knjižnica Sastanak objekti višejezični osoblje Otvoreno 24 Sati Parkiralište (uz nadoplatu) bazen (otvoreni) TV soba sa DVD player i filmove katalog najbolji madrac u Medellin sa čiste plahte putničkih i turističkih info WiFi (besplatno) Wi-Fi posteljina i ručnici jastuci ¡Bazen!

Sadržaji u sobama

Backpacker objekti Kava / čaj maker Locker Mikrovalna Mountain View sobe Hladnjak Zajednička kupaonica Telefon Televizija Televizija (kabelska / satelitska) VCR / DVD WIFI Wake-up pozivi


Susjedstvo

Međutočku je mirno Hostel se nalazi u strateški zoni u Medellin, imat ćete sve objekte hodanje okolo: Big centrima, kina, sveučilišta, knjižnice, prometa, supermarketi, Noćni izlasci, i još mnogo toga!

Točke interesa
 • Oviedo Mall
 • Muzej moderne umjetnosti
 • EAFIT Sveučilišta
 • Carulla supermarket
 • Aguacatala kolodvor
 • Envigado
 • Selo Park
 • Parque Lleras
 • Aguacatala Mall

Politika
Detalji o cijeni

$10 po noći

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Hostel

Carrera 48B # 10 Sur - 08 Barrio La Aguacatala 2, -
Medellín
Antioquia (Departamento de Antioquia)
Colombia  _

Širina: 6.19697, Dužina: -75.57968

Kako doći tamo

Aguacatala Metro Station: samo hoda tri bloka do EAFIT Sveučilišta, uzeti 12. Sur ulicom prema glorieta de La Aguacatala, samo ispod nje možete pronaći sustav koridora koji izravno vode do zelene površine ispred Carrera 48B, šetnja desno gore na idućem uglu, putne točke je bijele kuće na desnoj strani s logotipom na vrata.
Terminal sa sjevera: Take the metro na Caribe Metro kolodvor u Aguacatala metro stanice, Caribe kolodvora je u neposrednoj blizini autobusnog terminala. Nakon što se na Aguacatala Metro Station samo tri bloka hoda do EAFIT Sveučilište uzimanje 12 Sur ulice prema glorieta de la Aguacatala, samo ispod nje možete pronaći sustav koridora koji izravno vode do zelene površine ispred Carrera 48B, i dalje hodaju ravno na idućem uglu, putne točke je bijele kuće na desnoj strani s logotipom na vrata. Od Caribe kolodvora do kolodvora Aguacatala je oko 25 minuta i ima vrijednost od 1. 500 pesosa (USD 0, 75).
Taksijem, recite vozaču da se autopista površinu i otići na Aguacatala mosta kod Fabrica de Licores de Antioquia, a zatim mu reći da se Avenida Regionalni prema sjeveru, a zatim poduzeti prvi ulaz na desnoj strani (po kutu gdje se je javni telefonski), putne točke je Bijela kuća u idućem uglu na desnoj strani s logotipom na vrata. Putovanje može potrajati između 30 i 40 minuta i troškove oko 15. 000 pesosa (USD 7, 5).
Južni kolodvor: možete uzeti taksi koji je parkiran u blizini vrata domaćih dolazaka, ukazuju da se La vozač 80 Avenue, baš kao on je idući u Campos de Paz groblju, nekad tamo recite mu da ide prema Aguacatala mosta i uzeti Avenida Regionalni prema sjeveru, a zatim poduzeti prvi ulaz na desnoj strani (po kutu, gdje postoji javni telefon), putne točke je Bijela kuća u idućem uglu na desnoj strani s logotipom na vrata. Putovanje može potrajati oko 10 minuta i košta oko 5. 000 pesosa (USD 2. 5).
José María Cordova International Airport - Rionegro: postoje tri načina javnog prijevoza od Jose Maria Cordova zračne luke i grada Medellin.
1. Taxi: Taksi su postrojilo se na izlazu iz međunarodnih dolazaka. Putovanje traje oko 45 minuta. Prosječna cijena karte je 48000 pesosa (USD 24).
2. Kolektivni Taxi: Taksi podijeliti kolektivni transport sa tri pomoćna putnika. Cijena po osobi je 11. 000 pesosa (USD 5, 5). Obično vrijeme čekanja nije jako dugo, putovanje traje oko 45 minuta do centra grada. Od centra grada možete uzeti taksi direktno u hostel, putovanje može potrajati oko 20 minuta i troškove 7000 pesosa (USD 3, 5), uzimajući Avenida orijentalni prema Aguacatala i zatim poduzeti Avenida Regionalna na sjeveru grada, a zatim poduzeti prvi ulaz na desnoj strani (po kutu, gdje postoji javni telefon), putne točke je Bijela kuća u idućem uglu na desnoj strani s logotipom na vrata.
3. Autobusom: Autobus polazi u određeno vrijeme od zračne luke. Putovanje traje oko 60 minuta do centra grada. Prosječna uplata iznosi 5. 000 pesosa (USD 2, 5). Od centra grada možete uzeti taksi direktno u hostel, putovanje može potrajati oko 20 minuta i troškove 7000 pesosa (USD 3, 5), uzimajući Avenida orijentalni prema Aguacatala i zatim poduzeti Avenida Regionalna na sjeveru grada, a zatim poduzeti prvi ulaz na desnoj strani (po kutu, gdje postoji javni telefon), putne točke je Bijela kuća u idućem uglu na desnoj strani s logotipom na vrata.
Lokalne zračne luke Enrique Olaya Herrera - Medellín: možete uzeti taksi koji je parkiran na izlazu iz domaćih letova dolazaka, ukazuju da se La vozač 80 Avenue, baš kao on je idući u Campos de Paz groblju, nekad tamo mu reći da ide prema Aguacatala mosta i uzeti Avenida Regionalni prema sjeveru, a zatim poduzeti prvi ulaz na desnoj strani (po kutu, gdje postoji javni telefon), putne točke je Bijela kuća u idućem uglu na desnoj strani s logotipom na vrata. Putovanje može potrajati oko 10 minuta i košta oko 5. 000 pesosa (USD 2. 5).

Najbliža zračna luka: Enrique Olaya Herrera Aeropueto (2 miles)