AlberguesColombia.com - Coronavirus (COVID-19) - Vårt engagemang för dig. Hur man kan vara säker och hälsosam när man reser och på backpackers vandrarhem.

Vi kanske alla sätter våra resor på vent nu, men det betyder inte att vi måste sluta drömma om det nästa reseäventyret.

Hur man väljer en semesterplats

Över hela världen stöder vi våra länder och stannar hemma för att bekämpa viruset. Men vår kärlek till resor kommer inte att försvinna. Även om många inte kan resa för tillfället kommer krisen snart att avslutas. Och när det gör det kommer vi alla att njuta av att se världen igen. Så på vår webbplats, våra sociala medier och andra former av kommunikation kommer vi att fortsätta dela med oss av de många underbara destinationer som våra partners har att erbjuda. Och vi kommer att meddela framtida erbjudanden så snart de blir tillgängliga. Och ibland kommer bara skönheten i en av våra otroliga resedestinationer att inspirera dig med förvåning och önskan om vår framtid att resa världen tillsammans.

Eftersom vi alla delar i denna kris, delar vi också önskan och motivation att resa igen och utforska världen så snart den är över. Tillsammans drömmer vi och planerar för den dagen. Under tiden kan vi förbli positiva och kanske konstruktivt förbereda oss för framtiden.

Här är några tips:

  1. Vad sägs om att lära sig ett nytt språk? Eller kanske öva det andraspråket från skoldagarna. Det finns många gratis resurser och appar tillgängliga för online-språkstudier.
  2. Läs om vissa regionala rätter som du kanske vill prova. Prova kanske ett regionalt recept för dig själv i köket. Slå upp några instruktionsmatlagningsvideor online.
  3. Gör en lista över några ovärderliga resetips från tidskrifter, böcker och webbplatser som du har försökt hitta tid att läsa. Se några inspirerande resevideoer online. Förvara en anteckningsbok om din forskning som gör din första resa mer glädjande.
  4. Tänk slutligen på att skaffa en ny bärväska eller ryggsäck som passar din resestil perfekt. Planera att resa elegant och bekvämt.

Under tiden ska du vara säker och ta hand om dig själv och dina nära och kära.

Till våra resepartners, vandrarhem och hotell

Här på Albergues Colombia, vi arbetar övertid för att säkerställa att våra partners runt om i världen får den tjänst de behöver. Vi bryr oss djupt om din säkerhet, hälsa och välbefinnande. Och våra tankar och böner är med er alla. Vi vill också att du ska veta att vi är bekymrade över ditt reseföretag. Vårt företag är fortsatt starkt och våra tjänster och verksamhet fortsätter utan avbrott. Vår höga supportnivå och att garantera att din rese- eller boendeverksamhet stöds hela tiden är av största vikt för oss.

När du övervakar situationen och överväger dina egna kontinuitetsplaner är vi beredda att hjälpa till i alla kapaciteter som behövs. Medan svåra dagar är här för att stanna en stund, kommer välbefinnande och välstånd snart att dyka upp i horisonten. Våra planer för tillväxt och utveckling under de kommande månaderna, särskilt för nästa generation Instant World Booking-tjänster, utvecklas snabbt. När du är redo att överväga nya lösningar för din rese- eller boendeverksamhet, för att starta din egen verksamhetstillväxt, kommer vi att vara redo att erbjuda dig alternativ och alternativ till låg kostnad.

Var kan jag få mer information?