Albergues Colombia.com
Korisničko ime / adresa e-pošte

Lozinka
Zaboravili ste zaporku?
Nije član?  Prijavite se ovdje
Hosteli?  Prijavite se besplatno
Affiliate programi Poveznica za Albergues Colombia rezervacijski motor
 

Affiliate program

 
Početna stranica

Radite s nama

Pošaljite Hostel

Booking engine

Voditelj kanala

Affiliate program

Link do nas

Postanite partnerPostanite partner

Što je korist od ulaska affiliate program sa Albergues Colombia

Vrlo jednostavno, možete zaraditi najviše provizije dostupne od prometa vaše web stranice stvara. Ostvaruju promet nudeći svojim posjetiteljima web stranice visoke kvalitete smještaj rezervacija uslugu. Naš affiliate programi su lakše raditi (kako ga postaviti u manje od 10 minuta, slijedeći upute u nastavku). I naši affiliate programa može se prilagoditi na svoju web stranicu, i kako bi zadovoljili vaše specifične ciljeve i potrebe.

Najviše stope provizije u industriji na raspolaganju za affiliate program.
Besplatno se pridružiti.
Naš seemless tehnička integracija je brz i jednostavan za implementaciju. Možemo čak i instalirati ga za vas prema vašoj želji.
Za najjednostavnije implementacije (kako ga postaviti za nekoliko minuta) nudimo neograničen izbor prilagođenih veza i bannere za vaše web stranice.  Partnerski program linkovi
Zaraditi provizije do 30 dana. Naši kolačići će pratiti posjete i rezervacije čak 30 dana nakon prvog posjeta.
Izvješća će pratiti zaradu i reći koliko je točno rezervacije su izrađene od vaše web stranice posjetitelja.
Naš globalni brand je poštuju i kvalitetnu uslugu. To je jednako gnjavažu besplatno rezervacije i provizije za vaše web stranice.
Sučelje je višejezični i multi-valutni. To znači da ćete zaraditi više povjerenstava koje privlače posjetitelje iz raznolikoj publici širom svijeta.

Affiliate program s Instant World Booking može se provoditi na svoju web stranicu za manje od 10 minuta. Međutim, imamo spektar mogućnosti koje se mogu zadovoljiti i najsofisticiranije potrebe naših partnera. Na primjer, ako želite u potpunosti kontrolirati korisnički doživljaj, vi svibanj želite White Label program. Bijela oznaka program će vam omogućiti da domaćin svoje rezervacije usluga, uključujući tisuća pojedinačnih posjeta koje mogu biti rezervirane izravno na vaše web stranice. Naša učinkovita XML rješenje omogućit će vam da se brzo provesti White Label program (pogledajte metodi 5 u nastavku).

Molimo pogledajte opcije u nastavku odabrati koji način je najbolje za vas.


Metoda 1  -  Affiliate Program linkovi i banneri, najjednostavniji način da se affiliate

Širok raspon tekstualnih linkova, gumbi i bannere na raspolaganju kako bi se poboljšala svoje stranice, povećanje stope pretvorbe i povećati svoj prihod. Zaradite 25% provizije od danas. To je najviša stopa provizije na raspolaganju za smještaj affiliate program s automatskim postavom.

Albergues Colombia nudi najjednostavniji i najbrži način da biste započeli s affiliate program. Nema prijava, a ne morate čekati predstavnik iz neke druge zemlje da vas kontaktiraju. postavite si sebe, i stvaranje svoje affiliate linkove može trajati manje od 10 minuta. Sve što je potrebno je email adresa, tako da možemo pratiti vaše rezervacije i prihoda, i poslati izvješća za vas.

Napravite svoje affiliate linkove odmah. Ići Partnerski program linkovi


Metoda 2  -  Za Hostel web stranica

Ako posjedujete ili upravljati hostel, affiliate program može značiti instaliranja novog booking engine na svojim stranicama. Vi zaraditi prihod od depozita prikupljenih od vašeg motora rezervacije.  Albergues Colombia nudi najniže cijene za rezervacije motor na radnoj hostela web stranice.

Ako trebate novi online sustav rezervacija, ili jednostavno želite naučiti kako uštedjeti novac i povećati profit s novim online rezervacijskog sustava, idite na Motor za rezervacije za web mjesto hostela

Naravno, ako ste vlasnik hostela, a želite zaraditi više prihoda, omogućujući svojim posjetiteljima rezervirati drugih lokacija u regiji, zemlji ili u svijetu, provjeriti jedan od naših drugih metoda affiliate program.


Metoda 3  -  Brzo pretraživanje Bar

Quick Search Bar je pogodan za gotovo sve web stranice, a također može biti proveden u roku od nekoliko minuta. Ovaj affiliate program ima mali komad HTML kod koji se može umetnuti na svoju početnu stranicu, ili čak sve stranice na Vašoj web stranici. Šifra prikazuje atraktivnu trakom koja se integrira savršeno sa vaše web stranice. To je višejezična i omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem našeg pouzdanog sučelja. Mi smo čak i pratiti klikove svojih posjetitelja s našim kolačićima tehnologije, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije. To je najviša stopa provizije za bilo koji affiliate program s postavkama samo 10 minuta.

Metoda 3     "Brzo pretraživanje Bar"    upute za instalaciju


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

Uz brzo pretraživanje Bar, posjetitelji na vaše web stranice mogu brzo tražiti domovi izravno iz svoje početne stranice ili bilo koje stranice na Vašoj web stranici. Korisnik je predstavljena s atraktivnim i elegantnim okvir za pretraživanje koji im omogućuje da pronađu i knjiga putovanja bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati svoj maternji jezik dobro od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazivati, maksimiziranje integraciju s vaše web stranice.

S ovom metodom možete odabrati mjesto na svoju web stranicu gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni za ažuriranje HTML kôd stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje bar pretraživanje će biti umetnuta.2. korak:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje bar.Korak 3:  Unesite svoju e-mail adresu, koju ćemo pratiti svoj affiliate provizije.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte cijeli kôd i uvjerite se da je umetnuta točno gdje želite da se pojavi traku za pretraživanje. Budite oprezni da ne promijeniti kôd osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist.php?&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Book bed and breakfasts - Omiljenih hostela u popularnim odredištima - Albergues Colombia" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="https://www.instantworldbooking.com/cheapest-hotels.php" target="_blank" title="Cheap hostels" style="vertical-align:top;"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Reserve Hotels and Hostels"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (samo neobavezno, za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj vlastiti HTML koda, možete prilagoditi search gotovo bilo kojem formatu koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML prikazan ispod.


Metoda 4  -  White Label Search Bar

To je bijela oznaka verzija Quick Search Bar (vidi postupak 3). Ova bijela oznaka affiliate program uključuje mali komad HTML kod koji se može umetnuti na svoju početnu stranicu, i bilo koju stranicu na Vašoj web stranici. Šifra prikazuje atraktivnu trakom koja se integrira savršeno sa vaše web stranice. Ona ima sve prednosti Postupku 3. Međutim, to uključuje i dodatnu korist bijele oznake oblikovanja. To znači da svoje web stranice grafike i format su sačuvani na sve rezervacije stranicama. Kao i Metoda 3, to je višejezični, a omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem našeg pouzdanog sučelja. Mi smo čak i pratiti klikove svojih posjetitelja s našim kolačićima tehnologije, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije.  Za početak, kontaktirajte nas da postavite affiliate račun.  Kontaktirajte nas

Metoda 4     "White Label Search Bar"    upute za instalaciju


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

S ovom bijelom etiketom affiliate program, vaše web stranice je brand očuvan tijekom procesa rezervacije.  Uz brzo pretraživanje Bar, posjetitelji na vaše web stranice mogu brzo tražiti domovi izravno iz svoje početne stranice ili bilo koje stranice na Vašoj web stranici. Korisnik je predstavljena s atraktivnim i elegantnim okvir za pretraživanje koji im omogućuje da pronađu i knjiga putovanja bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati svoj maternji jezik dobro od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazivati, maksimiziranje integraciju s vaše web stranice.

S ovom metodom možete odabrati mjesto na svoju web stranicu gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni za ažuriranje HTML kôd stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje bar pretraživanje će biti umetnuta.2. korak:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje bar.Korak 3:  Unesite svoj affiliate ID. Prvo morate da nas kontaktirate za dobivanje vaš affiliate ID.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte cijeli kôd i uvjerite se da je umetnuta točno gdje želite da se pojavi traku za pretraživanje. Budite oprezni da ne promijeniti kôd osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist_white.php?af=myhotel2.com&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Bed and breakfast reservations - Omiljenih hostela u popularnim odredištima - Albergues Colombia" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="https://www.instantworldbooking.com/cheapest-hotels.php" target="_blank" title="Book cheap hotels, hostels and B&amp;B's" style="vertical-align:top;"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Hotels, hostel and B&amp;B reservations"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (samo neobavezno, za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj vlastiti HTML koda, možete prilagoditi search gotovo bilo kojem formatu koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML prikazan ispod.


Metoda 5  -  White Label affiliate program sa neograničenim personalizacija

Za potpunu kontrolu nad iskustva Vaših korisnika, odabrati punu bijelu rješenje naljepnica. Bijeli label affiliate program omogućuje vam da su gotovo sve informacije o tisućama hostela izravno na vaše web stranice. Vi uvesti ove podatke s učinkovitim XML izvora. Vi kontrolirate kako se korisnici kreću i pretraživanje web stranica, i na kraju izabrati domovi za rezerve. zatim Rezervacije potvrđeno pomoću sigurnog sučelje, prilagođen da odgovara vaše web stranice.

Za početak, kontaktirajte nas da postavite affiliate račun.  Kontaktirajte nas

Tko može koristiti bijelu oznaku affiliate program ili booking engine?
Svatko s web stranice, kao i sposobnost za rad s XML datoteka, mogu implementirati bijelom etiketom affiliate program na njihovim web stranicama. Bijela oznaka rješenje može uvelike poboljšati profitabilnost vaše web stranice.

Hosting imenik domovi.  Ako ste domaćin katalog domovi ili upravljati udruženje smještaj, naš booking engine može biti implementiran pružiti on-line rezervacija sposobnost za vaše web stranice. Ovo je važna sposobnost koja može uvelike povećati profitabilnost Vašeg internet prisutnosti. On također može povećati vrijednost svojih hostela partnerstva.
Turističke usluge web stranice  Ako imate web stranicu za putovanja, ili bilo koje web stranice s lokalnim ili regionalnim usluge, katalog domovi mogu nadopuniti svoj trenutni prinos. Ponuda više usluga za svoje posjetitelje, uključujući hostel rezervacije sposobnost na vaše web stranice.
Hostel lanaca.  Ako upravljate lanac hostela, ili hostelski savez, možete ugostiti rezervacije za sve vaše nekretnine na vaše web stranice. To će uvelike povećati učinkovitost i vrijednost svoje suradnje sa svakom hostelu.
Hostel Assocations.  Ako ste i hostelski savez, imaju online rezervacije za svaku od hostela izravno na vaše web stranice. Osim toga, pružaju svakom hostelu sposobnost da prihvati izravne rezervacije s vlastitim web stranicama. Raspon usluga koje nudimo, uključujući marketing, plaćanja i rezervacije motora, svaki može povećati dobit od vaših članova hostela. Ponudom ove usluge po iznimno niskoj cijeni za svoje domovi, vrijednost članstva udruge ide gore. Povećali puni potencijal web stranice vaše udruge uključujući bijelu naljepnicu affiliate program na vaše web stranice.

Za napredne korisnike, provedba bijele naljepnice affiliate program pomoću XML tehnologije je relativno brz i jednostavan. Mi može savjetovati i pomoći Vam sve korake za implementaciju. Nakon što je završio, imat ćete potpunu kontrolu i pristup traženja i rezervacije vaših nekretnina na vaše web stranice. Ili, pristup našoj inventar tisuće nekretnina za izravan upis na vaše web stranice.

Pogledajte kako je naša bijelom etiketom affiliate program može izgledati na Vašoj web stranici.  Pogledajte demo Affiliate Program

Rad s našim bijelim label affiliate program zahtijeva korisnički račun, tako da obratite nam se danas da biste započeli.  Kontaktirajte nas

Saznajte više o našim XML implementacije.  Pogledajte XML API Guide

AlberguesColombia linkovi:    Albergues Colombia Početna stranica  |   podrška  |   Predložite hostel  |   Pretražite hostele  |   Recenzije hostela  |   Napišite svoje mišljenje  |   Prijava gostiju  |   Pretplatite se na Newsletter  |   Otkažite pretplatu   |  Pridruži nam se na Facebooku   |  Pratite nas na Twitteru   |  Pratite nas na YouTubeu   |  Pratite nas na Instagramu
Korištenje naših usluga:    Uvjeti i pravni  |   Sigurnost i privatnost  |   Kako radi  |   Pošaljite svoje Hostel  |   Radite s nama  |   Rezervacijski motor   |   Upravljanje kanalima   |   Affiliate programi   |   Link do nas   |   Sustav upravljanja imovinom   |   XML feedovi
Instant World Booking Globalno:    Colombia Hoteli - rezervacije  |   Colombia Hosteli - rezervacije  |   Colombia Noćenja s doručkom - rezervacije