AlberguesColombia.com - om de verkoop van uw backpackers hostel of hotel te helpen groeien

We hebben de definitieve tools en services die je nodig hebt om te winnen in 2023! Als partners slagen we alleen als u wint en we willen dat u groot wint. Nu is het tijd om te plannen voor de toekomst en voor hernieuwde groei. Het is tijd om uw concurrentiestrategie te evalueren en waar mogelijk kosten te besparen. Bereid je je voor op een grote comeback of heropening? Of misschien wilt u profiteren van de groei die u de afgelopen jaren al heeft bereikt.

gratis boekingsmotor hostels

Nieuw voor 2023! Wij bieden u deze ongeëvenaarde deals aan u, onze hostel- en hotelpartners.

Dit is wat je nu moet doen. Albergues Colombia (Instant World Booking) werkt nauw samen met hostels en hotels om groeistrategieën en specifieke acties te ontwikkelen die uw winstmarge onmiddellijk zullen vergroten. Evalueer de huidige externe services waarvoor u betaalt, met name software en online boekingsservices. Weet dat veel online reisbureaus (OTA's) en softwareleveranciers de prijzen de afgelopen jaren dramatisch hebben verhoogd. En ze houden geen rekening met uw locatie of specifieke situatie. Maar nu zijn we een ander tijdperk ingegaan. Bij Instant World Booking was een van onze motto's van de afgelopen 2 decennia dat 'technologie altijd uw kosten moet verlagen'. Dus, dit is wat we u zullen bieden:

Boekingsmachines

1.  GRATIS boekingsmodule
backpacker hostel reclame

Perfect voor uw website, sociale media en meer.

Dit is niet de typische gratis versie die door sommige bedrijven wordt aangeboden. Dit is onze full-service, Booking Engine, volledig gratis voor u. Wacht niet! Deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd geldig.

De IWBmob Booking Engine werkt beter op mobiele apparaten en is gemakkelijk voor gebruikers. En betalingsverwerking en stortingen zijn mogelijk. Verhoog onmiddellijk de winstgevendheid van uw website.

Kom meer te weten

2.  Facebook "Boek nu"
gratis boekingsmotor hostels

Vrijwel noodzakelijk voor elk hostel en accommodatiebedrijf: de Facebook-knop 'Nu boeken'.

Zonder dat geef je een van de belangrijkste kanalen op voor directe boekingen. Hiermee nemen uw reserveringen en winstmarge onmiddellijk toe. We zullen dit kosteloos voor u regelen, meestal binnen een paar uur.

Hulp nodig bij het correct maken of beheren van uw Facebook-account? We kunnen u helpen met het beheer van uw pagina, in uw beste voordeel.

Neem contact op

Property- en kanaalbeheer

3.  Twee maanden GRATIS
marketinginstrumenten voor hostels

Krijg 2 maanden gratis bij aankoop van minimaal 2 maanden IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk is ons receptiesysteem (PMS) voor hostels en accommodaties van alle soorten. Aanzienlijk goedkoper geprijsd dan concurrerende software, nu kunt u bij uw aankoop 2 maanden gratis service krijgen.

Probeer het! IWBFrontDesk heeft nu de functies die u zoekt en de tools die u nodig heeft om elk aspect van de activiteiten van uw eigendom te beheren. Het is een schone en eenvoudige interface die intuïtief te gebruiken is. IWBFrontDesk integreert perfect met de IWBmob Booking Engine en enkele van de meest populaire kanaalmanagers.

Begin

4.  Gratis kalender PMS Lite
backpacker hostel reclame

Ons kalendersysteem (PMS Lite) is gratis te gebruiken. Bovendien maakt het nu gratis verbinding met onze Channel Manager.

Bij Albergues Colombia staat onze kalenderinterface bekend als de gemakkelijkste, maar zeer krachtige, voor alle soorten hostels en accommodaties. Beter nog, u kunt de interface gebruiken om al uw externe boekingssites te verbinden en te synchroniseren met MyAllocator (lidmaatschap vereist). MyAllocator is een van de toonaangevende kanaalmanagers ter wereld. We kunnen de installatie van uw MyAllocator-account starten. En de voordelen van het gebruik van onze PMS Lite-interface zijn talrijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over complexe MyAllocator-foutcodes of kanaalstoringen. IWB regelt dit voor je.

Begin

Online en sociale media marketing

5.  Website ontwikkeling
backpacker hostel reclame

Je hebt een nieuwe website nodig. Noem je prijs!

Onderzoek toont aan dat meer dan 58% van de websites van hostels en hotels verouderd is, of minstens 4 jaar oud is. Reizigers besteden gemiddeld 29,8 minuten aan het bekijken van de website van een hostel voordat ze hun reservering maken. En 77% van de bezoekers wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van het website-ontwerp.

Hostels en hotels moeten daarom een uitzonderlijke website-ervaring bieden; een die de aandacht van reisshoppers trekt en vasthoudt.

We ontwikkelen een op maat gemaakte, toonaangevende website voor uw hostel of hotel.

Hier is het beste deel: u noemt uw eigen prijs! Wacht niet. Dit is het optimale moment om uw marketingbekendheid te vergroten met een nieuwe website. Kijk rond voor prijzen en neem dan contact met ons op.

Neem contact op

6.  Sociale media marketing
backpacker hostel reclame

Bouw een indrukwekkende aanwezigheid op Facebook en Instagram.

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de reismarketeers Facebook en Instagram beschouwt als de meest effectieve kanalen om nieuwe doelgroepen aan te spreken. In feite zegt 84% van de millennials dat ze waarschijnlijk hun eigen reis plannen op basis van de posts op sociale media van iemand anders. Dit is absoluut een gebied waar je aan moet deelnemen.

Social media-marketing gaat niet alleen over posten. Je hebt beheerde inhoud en tekst nodig. En targeting en interactie zijn absoluut noodzakelijk.

Sta ons toe om uw aanwezigheid op sociale media te evalueren en gratis aanbevelingen te doen. We beheren ook uw plaatsing en marketing op sociale media, op uw verzoek. We werken altijd binnen het budget van uw hostel, gegarandeerd.

Neem contact op

7.  Video productie
backpacker hostel reclame

Helft van de prijs! Ontvang vandaag nog een promotievideo voor uw hostel of hotel.

Video verhoogt de klantbetrokkenheid en kan leiden tot een 50% snellere omzetgroei. Het kan ook reserveringen met 80% verhogen vanaf websites van hostels. We maken betaalbare video's van uw hostel.

Meer overtuigend nodig? Download de volledige set statistieken en bekijk onze demo's. Ja, u kunt meer uitgeven, maar waarom?

Kom meer te weten

Meer diensten