AlberguesColombia.com - for å øke salget av vandrerhjem eller hotell i backpackere

Vi har de definitive verktøyene og tjenestene du trenger for å vinne i 2023! Som partnere lykkes vi bare når du vinner, og vi vil at du skal vinne stort. Nå er det tid for deg å planlegge for fremtiden, og for fornyet vekst. Det er på tide å evaluere konkurransestrategien din og kutte kostnadene der det er mulig. Forbereder du deg på et stort comeback eller åpner det igjen? Eller kanskje du ønsker å utnytte veksten du allerede har oppnådd de siste årene.

backpacker herberge reklame

Nyhet for 2023! Vi tilbyr disse uovertrufne tilbudene til deg, vårt Hostel og Hotel-partnere.

Her er hva du trenger å gjøre akkurat nå. Albergues Colombia (Instant World Booking) jobber tett med herberger og hotell for å utvikle strategier for vekst og spesifikke handlinger som umiddelbart vil øke din fortjenestemargin. Evaluer nåværende eksterne tjenester du betaler for, spesielt programvare og online bookingtjenester. Vet at mange online reisebyråer (OTA) og programvareleverandører har økt prisene dramatisk de siste årene. Og de er ikke hensynsfull din beliggenhet eller spesielle situasjon. Men nå har vi gått inn i en annen tid. Hos Instant World Booking har en av våre mottoer de siste to tiårene vært at 'Teknologi alltid skal redusere kostnadene dine'. Så her er hva vi vil tilby deg:

Reservasjonsmotorer

1.  GRATIS bestillingsmotor
hvordan vokse hostelsalg

Perfekt for nettstedet ditt, sosiale medier og mer.

Dette er ikke den typiske gratisversjonen som tilbys av noen selskaper. Dette er vår fullservices, Booking Engine, helt gratis for deg. Ikke vent! Dette tilbudet er bare tilgjengelig i en begrenset periode.

IWBmob Booking Engine fungerer bedre på mobile enheter og er enkel for brukere. Og betalingsbehandling og innskudd er mulig. Øk umiddelbart lønnsomheten på nettstedet ditt.

Lære mer

2.  Facebook "Bestill nå"
hvordan vokse hostelsalg

Praktisk talt nødvendig for hver hostel- og overnattingsvirksomhet: Facebook 'Book now' -knappen.

Uten det gir du opp en av de viktigste kanalene for direkte bestilling. Med det øker reservasjoner og fortjenestemargin umiddelbart. Vi setter dette opp for deg uten kostnader, vanligvis om bare noen få timer.

Trenger du hjelp til å opprette eller administrere Facebook-kontoen din ordentlig? Vi kan hjelpe deg med administrasjon av siden din, til din beste fordel.

Kontakt oss

Eiendom og kanalstyring

3.  To måneder GRATIS
hvordan vokse hostelsalg

Få 2 måneder gratis når du kjøper minimum 2 måneder IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk er vårt resepsjonssystem (PMS) for herberger og overnattingssteder av alle typer. Priset er betydelig billigere enn konkurrerende programvare, nå kan du få ytterligere 2 måneders gratis tjeneste ved kjøpet.

Prøv det! IWBFrontDesk har nå funksjonene du ønsker, og verktøyene du trenger for å administrere alle aspekter av eiendommens drift. Det er rent og enkelt grensesnitt er intuitivt å bruke. IWBFrontDesk integreres perfekt med IWBmob Booking Engine, og noen av de mest populære kanalsjefene.

Kom i gang

4.  Gratis kalender PMS Lite
hostel markedsføringsverktøy

Kalendersystemet vårt (PMS Lite) er gratis for deg å bruke. I tillegg kobles den gratis til vår kanalsjef.

Hos Albergues Colombia er kalendergrensesnittet vårt kjent for å være det enkleste, men likevel veldig kraftige, for herberger og overnattingssteder av alle typer. Bedre ennå, kan du bruke grensesnittet til å koble til og synkronisere alle dine eksterne bestillingssider med MyAllocator (medlemskap kreves). MyAllocator er en av de ledende kanalsjefer i verden. Vi kan starte oppsettet av MyAllocator-kontoen din. Og fordelene med å bruke vårt PMS Lite-grensesnitt er mange. Ingen bekymring for komplekse MyAllocator feilkoder eller kanalsvikt. IWB håndterer dette for deg.

Kom i gang

Online og sosiale medier markedsføring

5.  Nettstedsutvikling
strategier for vekst i vandrerhjem

Du trenger en ny webside. Gi prisen din!

Forskning viser at mer enn 58% av nettstedene til Hostel og Hotel er utdaterte, eller minst 4 år gamle. Reisende bruker i gjennomsnitt 29,8 minutter på å se hjemmesiden til et herberge før de reserverer. Og 77% av besøkende er sterkt påvirket av kvaliteten på design av nettsteder.

Herberger og hoteller trenger derfor å gi en eksepsjonell nettstedopplevelse; en som griper tak i og holder oppmerksomheten til reisebutikker.

Vi vil utvikle et tilpasset, ledende nettsted for ditt vandrerhjem eller hotell.

Her er den beste delen: Du navngir din egen pris! Ikke vent. Dette er det optimale tidspunktet for å øke markedseksponeringen din med et nytt nettsted. Sjekk rundt for priser, så kontakt oss.

Kontakt oss

6.  Markedsføring i sosiale medier
hostel markedsføringsverktøy

Bygg en befalende tilstedeværelse på Facebook og Instagram.

Forskning viser at 60% av reisemarkederne anser Facebook og Instagram for å være de mest effektive kanalene for å målrette mot nye målgrupper. Faktisk sier 84% av årtusener at de sannsynligvis planlegger sin egen tur basert på andres innlegg i sosiale medier. Dette er definitivt et område du trenger å delta i.

Markedsføring på sosiale medier handler ikke bare om å legge ut. Du trenger kuratert innhold og tekst. Og målretting og samhandling er avgjørende.

Tillat oss å evaluere din tilstedeværelse på sosiale medier, og tilby gratis anbefalinger. Vi vil også administrere innlegg og markedsføring på sosiale medier, på forespørsel. Vi jobber alltid innenfor vandrerhjemets budsjett, garantert.

Kontakt oss

7.  Videoproduksjon
hostel markedsføringsverktøy

Halv pris! Få en kampanjevideo til vandrerhjemmet eller hotellet ditt i dag.

Video øker kundenes engasjement, og kan føre til 50% raskere omsetningsvekst. Det kan også øke reservasjoner med 80% fra herberge nettsteder. Vi produserer rimelige videoer av vandrerhjemmet ditt.

Trenger du mer overbevisende? Få det komplette settet med statistikk, og sjekk demoene våre. Ja, du kan bruke mer, men hvorfor?

Lære mer

Flere tjenester