AlberguesColombia.com - Obțineți mai multe rezervări și creșteți profiturile cu un motor de rezervare construit special pentru pensiuni și hoteluri

Dacă ați putea crește rezervările directe (rezervări de pe site-ul dvs. propriu, de pe Facebook sau de la alte medii sociale) la un nivel care va reduce costurile pentru site-urile și agenții externe de rezervare cu 35% -70%, vă interesează? Dar, cum puteți realiza acest lucru?

 Rezervări mobile online pentru site-ul hostelului dvs. backpacker

IWBmob are răspunsul

Am introdus IWBmob, o tehnologie de rezervare menită să îmbunătățească experiența utilizatorilor pentru utilizatorii tuturor dispozitivelor. Acest lucru asigură faptul că practic toți vizitatorii site-ului dvs. sau mass-media sociale pot rezerva rapid și ușor pensiunea sau cazare. Când a fost ultima dată când ați testat motorul actual de rezervare sau site-ul dvs. Web pentru a vă asigura că funcționează pe toate aceste dispozitive: un iPhone, telefon Android, iPad, tabletă, laptop și mai multe ecrane de la 1024px la 2736px și altele?

  • Câți clienți potențiali și rezervări pierdeți pentru fiecare dispozitiv neacceptat?
  • Cât de mult scade marja de profit din cauza pierderii rezervărilor directe, în timp ce îți umpleți paturile cu agențiile de turism online?
  • Utilizați site-uri de rezervare cu rate ale comisioanelor în intervalul de 12% -30% sau folosind site-uri cu comisioane de 8% sau mai puțin?

Înainte de epoca mobilă, nici una dintre aceste întrebări nu a avut mare importanță. Dar acum, este esențial să țineți cont de designul web mobil receptiv în alegerea site-ului dvs. și a furnizorilor de motoare de rezervare.

Deci este motorul tău actual de rezervare construit cu design web mobil receptiv? Mai mult de 50% din motoarele de rezervare disponibile în comerț nu funcționează în mod consecvent în toate tipurile de dispozitive. IWBmob nu. Oferim un design pentru mobil, ceea ce înseamnă că motorul dvs. de rezervare va răspunde flexibil la toate tipurile de computere și dispozitive, cu accent pe utilizatorii de dispozitive mobile. La urma urmei, peste 25% din rezervările de călătorie la nivel mondial sunt efectuate pe dispozitive mobile. Și, în multe țări, numărul rezervărilor mobile crește cu 20% sau mai mult în fiecare an. Cu IWBmob, aveți încrederea că maximizați rezervările de la toți utilizatorii.

IWBmob oferă această încredere, dar nu numai cu performanțe impecabile pe toate dispozitivele. Oferă, de asemenea, beneficii majore clienților dvs., în special utilizatorilor de dispozitive mobile, oferind cea mai bună experiență posibilă. Noi aderăm la principiile care simplifică și îmbunătățesc procesul de rezervare. Pentru utilizatorii noului nostru motor de rezervare, experiența depășește aproape orice site modern de rezervare.

  • Conceptul mobil mobil de margine
  • Interfață ultra-receptivă
  • Îmbunătățirea experienței utilizatorului

Nu ați înregistrat încă?
Incepe

Sistemul dvs. de rezervare a pensiunii interferează cu creșterea rezervărilor dvs. directe?

De unde ştiţi? Poate sistemul dvs. actual de rezervare este unul dintre cele mai sofisticate. Poate generează rezervări. Dar promovează aceleași principii de bază care vor maximiza rezervele? Iată primele întrebări de întrebat.

Atunci când un client mediu vizitează site-ul dvs. Web sau sistemul dvs. de rezervare, ei instantaneu recunosc cum să faceți o rezervare cu dvs.?

 Rezervări mobile online pentru site-ul hostelului dvs. backpacker
Cantonul de pilotaj al avionului

Recunoașterea instantanee este foarte importantă. Vorbim despre vizitatorii obișnuiți pe site-ul dvs., nu despre profesioniștii IT profesioniști. De exemplu, dacă se uită la interfața dvs. de rezervare pe telefonul lor (ecran mic) și trebuie să facă o pauză pentru a afla ce trebuie să facă în continuare, atunci sistemul de rezervare a eșuat deja. Aceasta se numește conundrul avionului din cabina de pilotaj. Este posibil ca furnizorul de servicii de rezervare să fi făcut o treabă excelentă de a crea un instrument sofisticat, dar clienții dvs. nu doresc sofisticare. Se gândesc la vacanța sau călătoria lor. Ei au nevoie doar de simplitate și siguranță. Dacă se uită la interfața dvs., cum ar fi tabloul de bord al unui cockpit al avionului, atunci ei vor merge rapid la alte site-uri pentru a rezerva. Pierdeți clientul și rezervarea.

Când clienții potențiali vizitează site-ul web sau sistemul dvs. de rezervare, se confruntă cu supraîncărcarea informațiilor?

IWBmob hostel rezervare motor
Informația de supraîncărcare a informațiilor

Vizitatorii site-ului dvs. web trebuie să poată naviga rapid în procesul de rezervare pentru a confirma rezervarea. Atunci când motoarele de rezervare prezintă mai multe calendare pe pagină, imagini colorate ale opțiunilor și o mulțime de pași înainte de a confirma o rezervare, aceasta se numește supraîncărcare a informațiilor. Aceasta duce la confuzie și frustrare. Calendarele trebuie să fie vizibile pe pagină numai atunci când utilizatorul le selectează. Vizitatorul dvs. ar trebui să poată confirma rezervarea în maxim 3 - 4 clicuri. Utilizatorii mediu nu doresc să treacă printr-o serie lungă de opțiuni și opțiuni și să treacă prin mai mulți pași, doar pentru a ajunge la butonul de confirmare. Amintiți-vă, aceștia sunt călători care se gândesc la călătoria lor, care pur și simplu vor să rezerve cu ușurință Dacă merg prin interfața dvs. ca și cum ar fi o aplicație de angajare, atunci ei vor merge rapid la alte site-uri pentru a rezerva. Pierdeți clientul și rezervarea.

IWBmob rezolvă aceste probleme

Motorul nostru de rezervare este optimizat pentru pensiuni, hoteluri, apartamente și cazare independentă de toate tipurile. IWBmob vă asigură că veți maximiza marja de profit și nu veți pierde rezervările directe.

Noul nostru design de telefonie mobilă este elegant și intuitiv.

IWBmob oferă o experiență de rezervare simplificată și simplă pentru toți clienții dvs. Prin cercetări și teste ample, am rezolvat problemele legate de supraîncărcarea informațiilor și de conundumul avionului din cabina de pilotaj. Am abordat toate detaliile mici. Chiar și confirmările pe care le primesc oaspeții dvs. de e-mail includ aceleași principii de proiectare, care sunt importante pentru utilizatorii mobili.

Când clienții potențiali vizitează site-ul dvs. web, aceștia vor rămâne mai mult timp și vor avea o rezervare mai sigură cu dvs.

Doriți să convertiți cat mai mulți vizitatori noi pe site-ul dvs. web (conversii = rezervări). Cu IWBmob, acestea nu vor fi descurajate de sistemul dvs. de rezervare și nu vor fi rezervate altundeva. Nu putem sublinia prea mult cât de important este acest lucru. Verificați demonstrațiile noastre pentru a vedea cum IWBmob va funcționa pe site-ul dvs. Web.

Nu uitați Facebook.

Dacă nu utilizați încă motorul de rezervare IWBmob pe pagina dvs. Facebook, vă lipsesc pe o metodă gratuită de a vă intensifica instantaneu expunerea. Vă putem arăta cum. Contactați-ne.

Reduceți costul pentru agențiile de rezervare online (OTA) cu 35% -70%.

Când maximizați rezervările directe de pe site-ul dvs., reduceți la minimum necesitatea agențiilor de rezervare online (OTA). IWBmob are grijă de asta. Apoi, pentru a obține cu adevărat un impuls în marja de profit, trebuie să reduceți costurile pentru rezervări externe de la agenții de rezervare online. Cu Albergues Colombia și comunitatea noastră de peste 100 de site-uri de rezervare, obțineți cel mai mic cost pentru rezervări de la un lider global în rezervările de pensiuni online (în prezent comision de 8%). Dacă plătiți în continuare comisioane de 12% -30% pentru site-urile de rezervare, începeți să vă retrageți și să vă facem treaba.

Verificați Demo-urile pentru motoare de rezervare

Uneori o imagine are o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezintă pagina de pornire a unui hostel. Aceste demonstrații ilustrează puterea unui motor de rezervare cu adevărat integrat pe site-ul dvs. web.

Demo # 1
Demo # 2

Sfat de putere:  Alegeți unul dintre modelele site-ului nostru inovator pentru propriul dvs. site web sau contactați-ne cu privire la serviciile de web design.

Aflați mai multe