AlberguesColombia.com - za rast vašega hostela za nahrbtnike ali prodajo hotelov

Na voljo imamo dokončna orodja in storitve, ki jih potrebujete za zmago v 2023! Kot partnerji uspemo le, ko zmagate, in želimo, da dobite velike. Zdaj je čas, da načrtujete prihodnost in ponovno rast. Čas je, da ocenite svojo konkurenčno strategijo in zmanjšate stroške, kjer je to mogoče. Se pripravljate na velik povratek ali ponovno odpiranje? Ali pa morda želite izkoristiti rast, ki ste jo že dosegli v zadnjih letih.

hostli za brezplačne rezervacije motorjev

Novo za 2023! Ponujamo vam neprimerljive ponudbe za vas, naše partnerje za Hostel in Hotel.

Tukaj je tisto, kar morate zdaj storiti. Albergues Colombia (Instant World Booking) tesno sodeluje s hostli in hoteli pri razvoju strategij za rast in posebnih ukrepov, ki bodo takoj povečali vašo stopnjo dobička. Ocenite trenutne zunanje storitve, ki jih plačujete, zlasti programsko opremo in spletne rezervacije. Vedite, da so številne spletne turistične agencije (OTA) in ponudniki programske opreme v zadnjih letih močno zvišale cene. In ne upoštevajo vaše lokacije ali posebne situacije. Toda zdaj smo vstopili v drugo obdobje. Pri Instant World Booking je bil eden od naših moto v zadnjih dveh desetletjih: „Tehnologija mora vedno znižati vaše stroške“. Torej, tukaj vam bomo ponudili:

Rezervacijski motorji

1.  BREZPLAČNO Rezervacijski motor
hostli za brezplačne rezervacije motorjev

Kot nalašč za vaše spletno mesto, družbene medije in še več.

To ni tipična brezplačna različica, ki jo ponujajo nekatera podjetja. To je naša celotna storitev, Booking Engine, popolnoma brezplačna za vas. Ne čakaj! Ta ponudba je na voljo le za omejen čas.

IWBmob Booking Engine deluje bolje na mobilnih napravah in je enostaven za uporabnike. Možna je tudi obdelava plačil in depoziti. Takoj povečajte donosnost vaše spletne strani.

Nauči se več

2.  Facebook "Rezervirajte zdaj"
orodja za trženje hostela

Praktično potreben za vsako podjetje s prenočišči in nastanitvijo: Facebook gumb »Rezerviraj zdaj«.

Brez tega se odpovedujte enemu najpomembnejših poti za neposredne rezervacije. Z njim se vaše rezervacije in stopnja dobička takoj povečata. To bomo pripravili za vas brezplačno, običajno v samo nekaj urah.

Potrebujete pomoč pri pravilnem urejanju ali upravljanju svojega Facebook računa? Mi vam lahko pomagamo pri upravljanju vaše strani, kar najbolje izkoristite.

Kontaktiraj nas

Upravljanje lastnine in kanalov

3.  Dva meseca BREZPLAČNO
orodja za trženje hostela

Pridobite 2 meseca brezplačno, ko kupite najmanj 2 meseca IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk je naš sistem recepcij (PMS) za hostle in nastanitve vseh vrst. Cenovno bistveno cenejši od konkurenčne programske opreme, zdaj lahko z nakupom dobite dodatna 2 meseca brezplačne storitve.

Poskusi! IWBFrontDesk ima zdaj želene funkcije in orodja, ki jih potrebujete za upravljanje vseh vidikov poslovanja vaše lastnine. Čist in preprost vmesnik je intuitiven za uporabo. IWBFrontDesk se odlično vključuje z IWBmob Booking Engine in nekaterimi najbolj priljubljenih upravljavcev kanalov.

Začeti

4.  Prosti koledar PMS Lite
kako rasti prodaje hostlov

Naš koledarski sistem (PMS Lite) je za vas brezplačen. Poleg tega se zdaj brezplačno poveže z našim upraviteljem kanalov.

Pri Albergues Colombia je naš koledarski vmesnik znan po tem, da je najpreprostejši, a zelo močan za vse vrste in prenočišča. Še bolje, z vmesnikom lahko povežete in sinhronizirate vsa svoja zunanja spletna mesta za rezervacijo z MyAllocator (potrebno je članstvo). MyAllocator je eden vodilnih upravljavcev kanalov na svetu. Lahko začnemo z nastavitvijo vašega računa MyAllocator. Prednosti uporabe našega vmesnika PMS Lite so številne. Brez skrbi zapletene kode napak MyAllocator ali okvare kanalov. IWB to reši namesto vas.

Začeti

Spletni in socialni marketing

5.  Razvoj spletnih strani
kako rasti prodaje hostlov

Potrebujete novo spletno mesto. Navedite svojo ceno!

Raziskave kažejo, da je več kot 58% spletnih mest Hostlov in hotelov zastarelo ali vsaj 4 leta. Popotniki v povprečju porabijo 29,8 minut, da si ogledajo spletno stran hostla, preden rezervirajo. Na kakovost oblikovanja spletnih strani močno vpliva 77% obiskovalcev.

Hostli in hoteli morajo zato zagotoviti izjemno izkušnjo spletnega mesta; takšnega, ki zagrabi in zadrži pozornost kupcev potovanj.

Za vaš hostel ali hotel bomo razvili spletno mesto, ki je vodilno po meri.

Tukaj je najboljši del: poveste svojo ceno! Ne čakaj. To je najboljši čas za povečanje tržne izpostavljenosti z novo spletno stranjo. Oglejte si cene, nato pa nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas

6.  Trženje socialnih medijev
hostli sistem recepcije

Zgradite poveljujočo prisotnost na Facebooku in Instagramu.

Raziskave kažejo, da 60% tržnikov potovanj meni, da sta Facebook in Instagram najučinkovitejša kanala za usmerjanje novih občinstva. V resnici 84% tisočletnikov pravi, da bodo verjetno načrtovali svoje potovanje na podlagi objav v družabnih medijih nekoga drugega. To je vsekakor področje, pri katerem morate sodelovati.

Trženje na družbenih medijih ne pomeni samo objavljanja. Potrebujete izbrano vsebino in besedilo. In ciljanje in interakcija sta nujna.

Dovolite nam, da ocenimo vašo prisotnost v družbenih medijih in brezplačno ponudimo priporočila. Na vašo željo bomo tudi urejali objavo in trženje v družbenih medijih. Vedno delamo v okviru proračuna vašega hostla, zajamčeno.

Kontaktiraj nas

7.  Video produkcija
hostli sistem recepcije

Pol cene! Pridobite promocijski video za svoj hostel ali hotel še danes.

Video povečuje angažma strank in lahko privede do 50% hitrejše rasti prihodkov. Prav tako lahko poveča rezervacije za 80% s spletnih strani hostlov. Izdelujemo cenovno dostopne videoposnetke vašega hostla.

Potrebujete bolj prepričljive? Pridobite celoten nabor statistik in si oglejte naše predstavitve. Da, lahko porabite več, ampak zakaj?

Nauči se več

Več storitev