AlberguesColombia.com - för att hjälpa till att växa ditt vandrarhem eller hotellförsäljning

Vi har de definitiva verktygen och tjänsterna du behöver för att vinna i 2023! Som partners lyckas vi bara när du vinner och vi vill att du ska vinna stort. Nu är det dags för dig att planera för framtiden och förnyad tillväxt. Det är dags att utvärdera din konkurrensstrategi och minska kostnaderna där det är möjligt. Förbereder du dig för ett stort comeback eller öppnar det igen? Eller kanske du vill utnyttja den tillväxt du redan har uppnått under de senaste åren.

hur man växer vandrarhemförsäljning

Nytt för 2023! Vi erbjuder dessa oöverträffade erbjudanden till dig, våra vandrarhem och hotellpartner.

Här är vad du behöver göra just nu. Albergues Colombia (Instant World Booking) arbetar nära med vandrarhem och hotell för att utveckla strategier för tillväxt och specifika åtgärder som omedelbart kommer att öka din vinstmarginal. Utvärdera de nuvarande externa tjänster du betalar för, särskilt programvara och online-bokningstjänster. Vet att många resebyråer (OTA) och mjukvaruleverantörer har ökat priserna dramatiskt de senaste åren. Och de tar inte hänsyn till din plats eller specifika situation. Men nu har vi gått in i en annan era. På Instant World Booking har en av våra mottott under de senaste 2 decennierna varit att "Teknik ska alltid minska dina kostnader". Så här är vad vi kommer att erbjuda dig:

Bokning av motorer

1.  GRATIS bokningsmotor
gratis bokning motor vandrarhem

Perfekt för din webbplats, sociala medier och mer.

Detta är inte den typiska gratisversionen som erbjuds av vissa företag. Detta är vår fullservicen, bokningsmotor, helt gratis för dig. Vänta inte! Detta erbjudande är endast tillgängligt under en begränsad tid.

IWBmobs bokningsmotor fungerar bättre på mobila enheter och är lätt för användare. Och betalningsbearbetning och insättningar är möjliga. Öka omedelbart lönsamheten på din webbplats.

Läs mer

2.  Facebook "Boka nu"
strategier för tillväxt av vandrarhem

Praktiskt taget nödvändigt för alla vandrarhem och boende: Facebook-knappen "Boka nu".

Utan det ger du upp en av de viktigaste kanalerna för direktbokningar. Med det ökar dina reservationer och vinstmarginal direkt. Vi ställer in detta åt dig utan kostnad, vanligtvis på bara några timmar.

Behöver du hjälp med att skapa eller hantera ditt Facebook-konto korrekt? Vi kan hjälpa dig med hanteringen av din sida till din bästa fördel.

Kontakta oss

Fastighets- och kanalhantering

3.  Två månader GRATIS
gratis bokning motor vandrarhem

Få två månader gratis när du köper minst 2 månader IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk är vårt receptionssystem (PMS) för vandrarhem och boende av alla slag. Priset är betydligt billigare än konkurrerande programvara, nu kan du få ytterligare 2 månaders gratis service med ditt köp.

Försök! IWBFrontDesk har nu de funktioner du vill ha och de verktyg du behöver för att hantera alla aspekter av din fastighets verksamhet. Det är rent och enkelt gränssnitt är intuitivt att använda. IWBFrontDesk integreras perfekt med IWBmob Booking Engine och några av de mest populära kanalcheferna.

Komma igång

4.  Gratis kalender PMS Lite
strategier för tillväxt av vandrarhem

Vårt kalendersystem (PMS Lite) är gratis för dig att använda. Dessutom ansluter den nu gratis till vår kanalhanterare.

På Albergues Colombia är vårt kalendergränssnitt känt för att vara det enklaste men ändå mycket kraftfulla för vandrarhem och boende av alla typer. Ännu bättre kan du använda gränssnittet för att ansluta och synkronisera alla dina externa bokningssidor med MyAllocator (medlemskap krävs). MyAllocator är en av de ledande kanalcheferna i världen. Vi kan initiera installationen av ditt MyAllocator-konto. Och fördelarna med att använda vårt PMS Lite-gränssnitt är många. Inga bekymmer över komplexa MyAllocator-felkoder eller kanalfel. IWB hanterar detta åt dig.

Komma igång

Online och sociala medier marknadsföring

5.  Webbplatsutveckling
vandrarhem marknadsföringsverktyg

Du behöver en ny webbplats. Säg ditt pris!

Forskning visar att mer än 58% av webbplatserna för vandrarhem och hotell är föråldrade eller minst fyra år gamla. Resenärer lägger i genomsnitt 29,8 minuter på att titta på ett vandrarhem webbplats innan de bokar. Och 77% av besökarna påverkas starkt av kvaliteten på webbdesign.

Vandrarhem och hotell måste därför ge en exceptionell webbplatsupplevelse; en som tar tag i och håller uppmärksamheten hos resebutiker.

Vi kommer att utveckla en anpassad, ledande webbplats för ditt vandrarhem eller hotell.

Här är den bästa delen: Du namnger ditt eget pris! Vänta inte. Detta är den optimala tiden att öka din marknadsföring med en ny webbplats. Kolla runt för priser, kontakta oss.

Kontakta oss

6.  Sociala medier marknadsföring
hur man växer vandrarhemförsäljning

Bygg en ledande närvaro på Facebook och Instagram.

Forskning visar att 60% av researrangörerna anser att Facebook och Instagram är de mest effektiva kanalerna för nya målgrupper. Faktum är att 84% av millennialerna säger att de troligtvis planerar sin egen resa baserat på någon annans sociala medie-inlägg. Detta är definitivt ett område du behöver delta i.

Sociala medier marknadsföring handlar inte bara om publicering. Du behöver sammanställt innehåll och text. Och inriktning och interaktion är avgörande.

Låt oss utvärdera din närvaro på sociala medier och erbjuda rekommendationer gratis. Vi kommer också att hantera ditt sociala medieupplägg och marknadsföring på din begäran. Vi arbetar alltid inom ditt vandrarhems budget, garanterat.

Kontakta oss

7.  Videoproduktion
strategier för tillväxt av vandrarhem

Halva priset! Få en kampanjvideo för ditt vandrarhem eller hotell idag.

Video ökar kundengagemanget och kan leda till 50% snabbare intäktsökning. Det kan också öka reservationerna med 80% från vandrarhem. Vi producerar prisvärda videor av ditt vandrarhem.

Behöver du mer övertygande? Skaffa hela statistiken och kolla in våra demonstrationer. Ja, du kan spendera mer, men varför?

Läs mer

Fler tjänster